Behandelingen

KNIPPEN

Knippen voor jong en oud in je eigen omgeving.

Vooraf hebben we al kort contact gehad en je wensen doorgenomen.
Je haar is gewassen als ik bij je thuis (of andere locatie) kom en we kijken samen of jouw wensen mogelijk zijn.

Knippen € 19,00
Knippen t/m 12 jaar € 15,50

KRULLEN KNIPPEN

Er zijn meerdere redenen waarom de krul uit je haar is verminderd of zelfs verdwenen.

Door het haar met een speciale techniek te knippen is het mogelijk om je natuurlijke krullen weer te laten herleven.

Met de Curl Cutting techniek en de producten van Curls Control  vallen je krullen niet alleen veel mooier, ze worden ook veerkrachtiger en zelfs de pluis verdwijnt!

Bij deze behandeling wordt het haar eerst droog beoordeeld en bespreken we wat je wensen en de mogelijkheden zijn. Vervolgens wordt het haar gewassen, geknipt met de Curl Cutting techniek, verzorgd, gedroogd en gestyled. Dit alles met de producten van Curls Control. Ook ontvang je advies hoe je je krullen thuis kan verzorgen en onderhouden.

Afhankelijk van de lengte van je haar duurt deze behandeling 1,5 tot 2,5 uur.

Vanaf € 52,00

SPLIT-ENDER PRO

Heb jij veel klitten of pluis in je haar? Grote kans dat dit wordt veroorzaakt door gespleten punten. En de enige manier om hiervan af te komen is om je haar te knippen. Maar wat als je je haar lang wilt laten groeien en/of je er helemaal geen stuk vanaf wilt knippen?

Met een Split-Ender Pro behandeling worden alleen de gespleten punten uit het haar verwijderd, waarbij de lengte en het model gelijk blijft.

Deze behandeling duurt ongeveer 30-75 minuten. Je haar is of wordt gewassen zonder conditioner en wordt dan helemaal droog geföhnd, zodat de gespleten punten recht komen te staan en deze optimaal verwijderd kunnen worden.

Na de behandeling voelt je haar zacht en gezond aan en zal de glans weer toenemen.

Vanaf € 27,50

KLEUREN

Tegenwoordig zijn er vele kleurtechnieken en mogelijkheden om het haar te kleuren. Bij je eerste kleur afspraak maak ik vooraf een korte kennismakingsafspraak voor een persoonlijk kleuradvies en maken we meteen een afspraak voor de kleurbehandeling.

Op de dag van de kleuring is je haar maximaal twee dagen van te voren gewassen en heb je twee (oude) handdoeken klaar liggen.
Na het kleuren wordt je haar gewassen, verzorgd en gedroogd. Natuurlijk is het ook mogelijk om meteen het haar te knippen.

De haarkleuringsproducten waarmee ik werk zijn van l’Oréal Professionel en POP Perfect on People.

Vanaf € 28,00

PERMANENT

Ben jij het zat om iedere ochtend in de weer te zijn met je föhn of krultang om meer volume en krul in je haar te krijgen om uiteindelijk maar weer die haarklem in je haar te doen?

Dan kan het permanenten van je haar de oplossing zijn. Er zijn verschillende soorten permanentkrullen en samen bepalen we wat de mogelijkheden voor jouw haar zijn.

Afhankelijk van de conditie en lengte van je haar blijft permanent over het algemeen 3 tot 6 maanden zitten. Kleur je ook je haar, zorg dan dat er minstens 14 dagen tussen de kleur en permanent afspraak zit (bij voorkeur eerst permanenten en dan kleuren).

Vooraf is/wordt je haar gewassen en heb je twee (oude) handdoeken klaar liggen. Knippen en verzorging is bij de behandeling inbegrepen.

Wacht na het permanenten minimaal 48 uur om je haar te wassen, om het haar de kans te geven weer stabiel te worden en je langer plezier hebt van je krullen.

Vanaf € 54,50

OPSTEKEN - STYLEN

Er zijn ontzettend veel manieren en mogelijkheden om het haar op te steken. Een mooi feestelijk kapsel dat past bij de gelegenheid, maakt je outfit helemaal af en ik help je daar graag bij.

Vooraf vraag ik je wat inspiratiefoto’s op te zoeken en samen bekijken we welk kapsel er bij jou, je kleding, gelegenheid en haartype past.

Voor een betere houdbaarheid van je feestkapsel raad ik je aan om een dag van te voren je haar met alleen shampoo te wassen en geen conditioner of masker te gebruiken. 

Vanaf € 12,50

Voor bruidskapsels gelden andere voorwaarden. Meer informatie vind je hier.

Linsch Hairstyling

Linda Scholten

 

Allround kapster aan huis voor het hele gezin.

Bruidsstyling aan huis of op locatie.

 

 

 

Contactgegevens

Postadres:
Lange Dreef 79
2941 SL  Lekkerkerk

06-24417662
info@linschhairstyling.nl

KvK 82452164
BTW-nr. NL003683888B69

 

Bekijk mijn creaties op Facebook of Instagram